New born shoot info

Boeking

De boeking van New born shoot vindt plaats op basis van uitgerekende datum.

Als de baby geboren is, wil ik het zo snel als mogelijk weten, zodat wij op tijd een afspraak kunnen inplannen. De shoot zal tussen de tweede en max. vierde weken na de geboorte plaatsvinden. 

Na deze periode is de shoot wel mogelijk maar dan zal dat een baby shoot zijn en geen New born. Het verschil is dat bij een babyshoot de baby's vaak wakker zijn en bepaalde posities zullen dan moeilijk zijn.

De kleding en accesories voor de baby heb ik bij me. Dus deze hoef je niet mee te nemen. 

Kleding voor de moeder heb ik ook. Voor andere familieleden helaas niet.

Kosten

 https://www.studiozus.nl/prijzen/

Betaling

De boeking is pas definitief als aanbetaling van  €50 binnen is.  Om teleurstelling te voorkomen, reserveer tijdig want VOL=VOL .

De betaling moet voldaan zijn op die dag zelf.

Bij het annuleren van afspraak restitutie van aanbetaling om welke redenen dan ook is niet mogelijk bij ziekte kan afspraak voor een keer verplaatsen binnen drie weken. Afmelden moet 24 uur van te voren plaats vinden. De shoot omzetten naar de andere shoot is helaas niet mogelijk. 

Bij niet nagekomen afspraken of niet op tijd annuleren (48 uur van tevoren) word het gehele bedrag van de shoot in rekening gebracht. Vervolgens word geen nieuwe afspraak gemaakt.  

Belangrijk om te weten:

Let op:  De levertijd van de digitale galerij voor de foto selectie is 8 weken na de datum van de shoot. 

Voor de shoot graag mee nemen:

De betaling volledig: contant op die dag zelf, bij mij kun je niet pinnen.

. Voldoende voeding en luiers.

. Melk kolven en mee nemen.

. Haar borstel van de baby

. Speen (verplicht)

. Als de baby last van buikkrampjes heeft, graag een middel mee nemen tegen buikkrampjes (bijvoorbeeld: Cinababy of infalcon druppels.

. Foto’s maken tijdens de shoot met telefoon of andere toestellen is niet toegestaan. Wil je dat toch doen dan gaat de shoot niet door.

.Voor de shoot kun je 2/3 screen shoot (afhankejijk van gekozen pakket) van mij werk sturen die je voorkeur hebben, zodat ik er rekening mee   kan houden(inspiratie). Houd er wel rekening mee dat als de baby niet mee werkt en onrustig is kan ik hem/haar niet verplichten om in bepaalde houding liggen . In overleg zullen wij andere setting of houding maken.

. Na de shoot maak ik eerste selectie en stuur ik de digitale galerij. Deze selectie kun je binnen 8 weken na de shoot verwachten. De foto’s zijn dan met een watermerk beschermd. Je kan bij NEW BORN 1  +/- 10 foto's verwachten in je galerj. Via de online galerij  kiezen jullie uiteindelijk zelf de 6 foto's . Wilt u meer dan 6 foto's dan kost het 20 euro per foto. NEW BORN 2  kun je +/- 15 foto's verwachten in je galerij. Via de online galerij kiezen jullie uiteindelijk 10 foto's omdat.Wilt u meer dan 8 foto's dan kost het 20 euro per foto. Bij NEW BORN+ fotoboek pakket kun je +/- 18 foto's verwachten in je galerij. Van deze kun je 11 uitkiezen als eindlevering want pakket met fotoboek houdt 11 bewerkte foto's in. Wilt u meer dan 11 foto's dan kost het 20 euro per foto. Fotoboek met 11  foto's heeft 8 á 10 pagina's (afhankelijk van indeling). Wilt u meer pagina's dat kan tegen meerprijs van €3 per pagina. 

. Alle overige foto’s die tijdens de shoot opgenomen zijn worden niet geleverd. 

. Bij eindlevering zijn de foto's zonder logo/watermerk.

. Nadat het eind resultaat geleverd is achteraf kan geen omruiling of wijziging van andere gewenste foto plaats vinden. Extra foto bijbestellen is wel mogelijk binnen 3 weken.

. Indien je een pakket met digitale foto's op USB stick inhoudt, krijgt u de USB stick per post toegestuurd.

. Op het moment dat het via de post verzonden is, kan de klant Studio Zus niet aansprakelijk stellen voor de levering van product.

. De klant krijgt Track en trace toegestuurd en kan de voortgang van de levering zelf volgen.

. De link van de digitale foto’s word ook via We transfer op HR naar jullie email gestuurd. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Je moet op tijd de foto’s opslaan in je computer of op de USB stick.  De foto's worden max. 2 maanden door mij bewaard. Na deze datum kan ik de link helaas niet meer sturen.

. HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder watermerk in de beste kwaliteit.

. * WeTransfer = online programma waarmee de link van de gewenste foto’s via email worden verzonden. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Sla de foto's in je PC of telefoon op.

. Om de shoot zo rustig mogelijk te laten verlopen is het advies om alleen met gezin te komen en niet met meer.  Indien het niet anders kan, meld dat graag van te voren.  

. Willen jullie ook op de foto (afhankelijk van gekozen pakket) neem dan neutrale kleuren, bijvoorbeeld gebroken wit. Geen knaal rood of kleding met drukke prints.

. Het adres: Maarssenbroeksedijk 19, 3542 DL Utrecht (Bij de intercom druk op de bel van Studio Zus).

. Ik ben bereikbaar op dit nummer: 0612275831

. parkeren is gratis.

. Tijdens de shoot mag niet gefilmd of gefotografeerd worden door de bezoekers. 

. Bij het boeken van de shoot ga je akkord met de algemene voorwaarden https://www.studiozus.nl/algemene-voorwaarden/

Relax

 Mijn advies aan ouders is zo veel mogelijk ontspannen te zijn en te vertrouwen. Ik heb ruime ervaring en weet zeker dat vertrouwen en rust de goede weg voor het beste resultaat zijn. Ik besef dat wanneer de baby huilt als ouder wil je liefst hem omarmen en troosten, maar tijdens de shoot voortdurend de baby omarmen en weer terug leggen voor kan de baby meer onrustig maken. Mijn advies is om diep adem te halen en te ontspannen. Ik weet dat het eerste gemakkelijk is om nerveus te zijn, vooral als het je keer is, maar het beste wat een ouder kan doen, is achterover leunen en een paar uur de tijd nemen om ff nieuws te lezen van e-mails checken.

Auteursrecht

  • Auteurs en gebruikersrecht word niet verkocht en blijf ten alle tijden van Studio Zus.
  • De opdrachtgever kan Studio Zus niet aansprakelijk stellen voor lichamelijke of materiële schade door vallen, uitglijden etc, tijdens de shoot op locatie of in de studio.
  • Is er schade op apparatuur van Studio Zus door u en/of uw kind, dan zullen deze kosten op u verhaald worden.