INFO ZWANGERSCHAPSSHOOT

Bedankt voor het vertrouwen en interesse voor mijn werk!

Hieronder heb ik alle belangrijke informatie voor je verzameld, maar mocht je na het lezen toch nog vragen hebben kun je altijd mailen of bellen!

Boeking

De zwangerschapsshoot vindt meestal plaats tussen de 30ste en 34ste week. De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur afhankelijk hoe je je voelt. Bij het boeken van de shoot is een aanbetaling van 50 euro is vereist. Zonder aanbetaling staat de afspraak niet vast. Let op: bij het annuleren van een afspraak is restitutie van de aanbetaling niet mogelijk.

Kleding

Tijdens de shoot kun je gebruik maken van de kleding die ik heb. Deze jurken zijn gemaakt voor zwangere vrouwen. Voordat de shoot plaats vindt kun je je gewenste jurken doorgeven. Afhankelijk van de kleur van je gekozen jurk, graag passende kleur ondergoed meenemen. De kleding is special voor zwangere vrouwen gemaakt (maat 36-42). Als je kleding maat hiervan afwijkt, graag van te voren aangeven. Indien je het liefst je eigen kleding wil meenemen meld dit dat bij het boeken van de shoot. Zo kunnen wij samen de details bespreken.

Make up is niet inbegrepen in de shoot.

Partner

Je partner en kinderen mogen ook op de foto. Tijdens de boeking graag melden wie er allemaal op de foto komt te staan. In verband met de maatregelen mogen max. 2 volwassenen aanwezig zijn tijdens de shoot (opa, oma, moeder, zus, vriendinnen kunnen dus helaas niet mee komen).

Relax

Ik regel de achtergronden, kleding en goede kwaliteit van de foto’s. Het enige wat je moet doen is genieten. Voel je vrij en ontspannen, want dat kun je op de foto’s later terug zien.

Buiten shoot

De shoot kan ook buiten plaats vinden, bijvoorbeeld in het park. Indien je een combinatieshoot wil boeken, buiten en binnen dan kan dat tegen een meerprijs van 50 euro. De buiten fotosessies doe ik vrijwel altijd tijdens het ‘golden hour’ aan het begin of eind van de dag. Deze tijd zorgt voor sfeervolle, warme beelden die helemaal bij mijn stijl passen.

Voor de shoot

Voordat de shoot plaats vindt kun je 3 a 4 (afhankelijk van u gekozen pakket) voorbeelden van mijn werk en gewenste jurken doorgeven zodat ik er alvast rekening mee kan houden. Deze voorbeelden kun je terug vinden op mijn website of op mijn instagram/facebook pagina. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl. Ik zet mijn eigen stijl door in de fotoshoot en kan helaas de voorbeelden van andere fotografen niet toepassen tijdens de shoot. Graag kom voorbereid, met make up en gestijlde haren. Ik plan de tijd en voorbereiden van visage of haren is niet in geplande tijd van de fotoshoot inbegrepen.

Digitale achtergronden

Sommige achtergronden zijn niet beschikbaar in mijn studio. Het zijn digitale achtergronden en worden op een later moment bewerkt. De voorbeelden hiervan kun je hier terug vinden op: https://www.studiozus.nl/digitale-achtergronden/

Tijdens het boeken van de shoot, kan je max. 2 digitale achtergronden doorgeven die je graag wilt hebben. Dan zorg ik tijdens de shoot met passende techniek en belichting dat de juiste foto voor verdere bewerking gemaakt wordt. Na de shoot een andere achtergrond doorgeven is technisch gezien niet meer mogelijk.

Betaling

De betaling moet op die dag van de shoot volledig voldaan zijn. Contant, bij mij kun je momenteel niet pinnen.

Levering

De levertijd van de galerij is 5 weken.

Na de shoot maak ik zelf een selectie van de gemaakte foto’s. Deze selectie kun je binnen 5 weken na de shoot verwachten. De foto’s zijn dan met een watermerk beschermd. Vanuit deze galerj kun je je gewenste foto nummers kiezen en doorgeven. Nadat ik de door jou gekozen foto’s heb ontvangen bewerk ik ze volledig, denk aan puisjes, rimpels. Het eindresultaat wordt vervolgens binnen 3 werkdagen geleverd zonder watermerk. Als eindresultaat krijg je de foto’s die in je pakket zitten. Bij Pakket 1 zijn er 8 digitale foto’s en bij Pakket 2 zijn er 10 foto’s. Indien je meer foto’s wil dan je pakket inhoud is, kun je deze los kopen tegen een meerprijs van 20 euro per foto. Alle overige foto’s die tijdens de shoot opgenomen zijn worden niet geleverd.

  • De link van de digitale foto’s word via We transfer op HR naar jullie email gestuurd. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Je moet op tijd de foto’s opslaan in je computer of op de USB stick.  De foto’s worden max. 2 maanden door mij bewaard. Na deze datum kan ik de link helaas niet meer sturen.
  • Bij eindlevering zijn de foto’s zonder logo/watermerk.
  • Nadat het eind resultaat geleverd is achteraf kan geen omruiling of wijziging van andere gewenste foto plaats vinden. Extra foto bijbestellen is wel mogelijk binnen 3 weken.
  • Indien je een pakket met digitale foto’s op USB stick inhoudt, krijgt u de USB stick per post toegestuurd.
  • Op het moment dat het via de post verzonden is, kan de klant Studio Zus niet aansprakelijk stellen voor de levering van product.
  • De klant krijgt Track en trace toegestuurd en kan de voortgang van de levering zelf volgen.

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder watermerk in de beste kwaliteit.

WeTransfer = online programma waarmee de link van de gewenste foto’s per email worden verzonden. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Sla de foto’s in je PC of telefoon op.

Bij het boeken van de shoot ga je akkord met de algemene voorwaarden https://www.studiozus.nl/algemene-voorwaarden/

Het adres van mijn studio is:


Adres: Maarssenbroeksedijk 19, 3542 DL Utrecht

Bij de intercom druk op de bel van Studio Zus

Tel:      (+31) 612275831

ZWANGERSCHAP SHOOT 1
€ 450,-

max. 3 look’s (het kan jurk, doekje, body of naakt zijn)

8 bewerkte foto’s digitaal op USB geleverd + We Transfer

Extra foto’s €20 per stuk

U krijgt €50 korting als ik de foto’s mag gebruiken voor mijn site en op social media

max. 2 achtergronden en max. 2 digitale achtergronden

ZWANGERSCHAP SHOOT 2
€500,-

max. 4 look’s (het kan jurk, doekje, body of naakt zijn)

10 bewerkte foto’s digitaal op USB stick geleverd + WeTransfer

Extra foto’s €20 per stuk

U krijgt €50 korting als ik de foto’s mag gebruiken voor mijn site en op social media

max. 3 achtergronden en max. 2 digitale achtergronden