Mijn naam is Lili-Maria Hrachuhi (spreek uit als Ratjui)

Geboorteland : Armeni├ź (denk aan Charles AznavourCherKim Kardashin)

Opleding : foto-film journalist/persvoorlichter
 
Al meer dan 500 week moeder van krullenbol Naomi en hartendief David
 
Ik werk als een foto/videograaf sinds einde van de 20ste eeuw.
 In mijn vaderland heb ik de weg van mijn moeder gevolgd en als journalist en persvoorlichter gewerkt. Toen maakte ik al foto’s en korte rapportages. En natuurlijk was ik tijdens bruiloften als een cameravrouw onmisbaar  bij familie bruiloften. Daar begon eigenlijk mijn liefde en passie voor filmen en dat heeft me gebracht naar de Armeens nationale tv om als cameravrouw te werken.
 

In de jaren negentig werkte ik met een Zenit analoge fototoestel die werkte met een band en ik moest zelf foto’s ontwikkelen. De eerste echte chique digitale camera kreeg ik in mijn handen toen ik voor het eerst naar Parijs ging. En daar begon het allemaal. Ik maakte binnen 3 dagen 2000 foto’s. Ik viel als een blok voor mijn nieuwe fotocamera en voor de stad van de liefde. Sindsdien is fotografie mijn leven en mijn leven is fotografie geworden.

Door de jaren heen heb ik natuurlijk veel geleerd en veel bruidsparen heb ik met mijn werk tevreden gemaakt.
Sinds ik in Nederland ben droomde ik altijd over mijn eigen bedrijf. Nu heb ik hem en wil ik dolgraag van mijn werk genieten en vooral mensen mooie herinneringen van hun bijzondere dag geven.
 
Vraag mij niet  waar ik het meest van houd  filmen of fotograferen. Dat is hetzelfde als je een moeder vraagt van welk kind zij het meest houdt. Ik heb het antwoord niet. Welk van die twee belangrijker is?  Ik zeg allebei. Gelukkig kan ik allebei en dat betekent dat ik het totale pakket voor jullie unieke levensmoment heb.  Spreekt mijn werk jullie aan? heb ik jullie JA woord? dan tot snel…