Familie shoot info

Bedankt voor het vertrouwen en interesse voor mijn werk!

Hieronder heb ik alle belangrijke informatie voor je verzameld, maar mocht je na het lezen toch nog vragen hebben kun je altijd mailen of bellen!

Boeking

Bij het boeken van de shoot is een aanbetaling van 50 euro is vereist. Zonder aanbetaling staat de afspraak niet vast. Let op: bij het annuleren van een afspraak is restitutie van de aanbetaling niet mogelijk.

Kleding

Tijdens de shoot kun je gebruik maken van de kleding die ik heb. Ik heb jurken beschikbaar voor moeder en dochter. Voordat de shoot plaats vindt kun je je gewenste jurken doorgeven. Afhankelijk van de kleur van je gekozen jurk, graag passende kleur ondergoed meenemen. Make up is niet inbegrepen.

De shoot

Tijdens de shoot worden foto”s van de hele familie samen gemaakt. Tijdens de boeking graag melden wie er allemaal op de foto komt te staan. Tijdens de shoot kun je gebruik maken van maximaal 1 jurk.

Relax

Ik regel de achtergronden, kleding en goede kwaliteit van de foto’s. Het enige wat je moet doen is genieten. Voel je vrij en ontspannen, want dat kun je op de foto’s later terug zien.

Betaling

De betaling moet op die dag van de shoot volledig voldaan zijn. Contant, bij mij kun je momenteel niet pinnen.

Bij het annuleren van afspraak restitutie van aanbetaling om welke redenen dan ook is niet mogelijk

Levering

De levertijd van de gallery is 5 weken.

Na de shoot maak ik zelf een selectie van de gemaakte foto’s. Deze selectie kun je binnen 5 weken na de shoot verwachten. De foto’s zijn dan met een watermerk beschermd. Vanuit deze gallery kun je je gewenste foto nummers kiezen en doorgeven. Nadat ik de door jou gekozen foto’s heb ontvangen bewerk ik ze volledig, denk aan puisjes, rimpels. Het eindresultaat wordt vervolgens binnen 3 werkdagen geleverd zonder watermerk. Als eindresultaat krijg je de foto’s die in je pakket zitten. Bij Pakket 1 zijn er 8 digitale foto’s en bij Pakket 2 zijn er 10 foto’s die digitaal en afgedrukt geleverd worden. Indien je meer foto’s wil dan je pakket, kun je deze los kopen tegen een meerprijs van 15 euro per foto. Alle overige foto’s die tijdens de shoot opgenomen zijn worden niet geleverd.

De link van de digitale foto’s word via We transfer op HR naar jullie email gestuurd. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Je moet op tijd de foto’s opslaan in je computer of op de USB stick.

  • De link van de digitale foto’s word via We transfer op HR naar jullie email gestuurd. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Je moet op tijd de foto’s opslaan in je computer of op de USB stick.  De foto’s worden max. 2 maanden door mij bewaard. Na deze datum kan ik de link helaas niet meer sturen.
  • Indien je de foto’s liefst op USB wil dat kan tegen een meerprijs van 25 euro. 

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder watermerk in de beste kwaliteit.

WeTransfer = online programma waarmee we alle foto’s in een keer naar jullie email kunnen verzenden.

Bij het boeken van de shoot ga je akkord met de algemene voorwaarden https://www.studiozus.nl/algemene-voorwaarden/

Het adres van mijn studio is:


Adres: Proostwetering 41 (in het gebouw van Flexizone)
3543 AC Utrecht

Tel:      (+31) 612275831