Familie shoot info

Bedankt voor het vertrouwen en interesse voor mijn werk!

Hieronder heb ik alle belangrijke informatie voor je verzameld, maar mocht je na het lezen toch nog vragen hebben kun je altijd mailen of bellen!

Boeking

Bij het boeken van de shoot is een aanbetaling van 50 euro is vereist. Zonder aanbetaling staat de afspraak niet vast. Let op: bij het annuleren van een afspraak is restitutie van de aanbetaling niet mogelijk.

Kleding

Tijdens de shoot kun je gebruik maken van de kleding die ik heb. Ik heb jurken beschikbaar voor moeder en dochter. Voordat de shoot plaats vindt kun je je gewenste jurken doorgeven. Afhankelijk van de kleur van je gekozen jurk, graag passende kleur ondergoed meenemen. Make up is niet inbegrepen.

De shoot

Tijdens de shoot worden foto”s van de hele familie samen gemaakt. Tijdens de boeking graag melden wie er allemaal op de foto komt te staan. Tijdens de shoot kun je gebruik maken van maximaal 1 jurk.

Relax

Ik regel de achtergronden, kleding en goede kwaliteit van de foto’s. Het enige wat je moet doen is genieten. Voel je vrij en ontspannen, want dat kun je op de foto’s later terug zien.

Betaling

De betaling moet op die dag van de shoot volledig voldaan zijn. Contant, bij mij kun je momenteel niet pinnen.

Bij het annuleren van afspraak restitutie van aanbetaling om welke redenen dan ook is niet mogelijk

Levering

De levertijd van de galerij is 5 weken.

Na de shoot maak ik zelf een selectie van de gemaakte foto’s. Deze selectie kun je binnen 5 weken na de shoot verwachten. De foto’s zijn dan met een watermerk beschermd. Vanuit deze gallery kun je je gewenste foto nummers kiezen en doorgeven. Nadat ik de door jou gekozen foto’s heb ontvangen bewerk ik ze volledig, denk aan puisjes, rimpels. Het eindresultaat wordt vervolgens binnen 3 werkdagen geleverd zonder watermerk. Indien je meer foto’s wil dan je pakket, kun je deze los kopen tegen meerprijs van 20 euro per foto. Alle overige foto’s die tijdens de shoot opgenomen zijn worden niet geleverd.

  • Nadat het eind resultaat geleverd is achteraf kan geen omruiling of wijziging van andere gewenste foto plaats vinden. Extra foto bijbestellen is wel mogelijk binnen 3 weken.
  • Indien je een pakket met digitale foto’s op USB stick inhoudt, krijgt u de USB stick per post toegestuurd.
  • Op het moment dat het via de post verzonden is, kan de klant Studio Zus niet aansprakelijk stellen voor de levering van product.
  • De klant krijgt Track en trace toegestuurd en kan de voortgang van de levering zelf volgen.
  • De link van de digitale foto’s word via We transfer op HR naar jullie email gestuurd. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Je moet op tijd de foto’s opslaan in je computer of op de USB stick.
  • De link van de digitale foto’s word via We transfer op HR naar jullie email gestuurd. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Je moet op tijd de foto’s opslaan in je computer of op de USB stick.  De foto’s worden max. 2 maanden door mij bewaard. Na deze datum kan ik de link helaas niet meer sturen.

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder watermerk in de beste kwaliteit.

WeTransfer = online programma waarmee de link van de gewenste foto’s per email worden verzonden. Let op: deze link is 6 dagen geldig. Sla de foto’s in je PC of telefoon op.

Bij het boeken van de shoot ga je akkord met de algemene voorwaarden https://www.studiozus.nl/algemene-voorwaarden/

Het adres van mijn studio is:


Adres: Maarssenbroeksedijk 19, 3542 DL Utrecht

(Bij de intercom druk de bel van Studio Zus)

Tel:      (+31) 612275831